За нас

5 Звездна защита!

Фирма Инсект Контрол 2018 ЕООД – Инсект контрол е вписан в административния регистър на МЗ за физически и юридически лица, осъществяващи Дезинсекция, Дератизация и Дезинфекция, под № 746. Ние използваме само разрешени за употреба биоциди и препарати. Нашият екип е изграден от най-добрите специалисти в сферата. Те ще Ви изслушат и ще намерят най-ефективното решение на Вашият проблем.

Заяви обработка/оглед

Нашата мисия

Мисия
Нашата Мисия!

5 Звездна защита!

Инсект контрол не е само бизнес. Екипът ни се стреми да изгражда доверие у своите клиенти.

Нашата цел е да работим в полза на клиента, да разбираме неговите нужди и да постигаме окончателни резултати. От особено значение за нас е добре свършената работа и удовлетвореността на клиента. Приемаме лично и с отговорност всеки проблем. Това ни помага да създаваме дългосрочни ползи за своите клиенти.

Нашият успех е Вашата защита!

Качествено обслужване
Ние от фирма Insect control реагираме до 24 часа след вашето обаждане. Работим с абсолютно безвредни и най- качествените разрешени препарати .
Контакти
Можете да заявите обработка на телефон 0892 01 02 03 или на имейл info@insectcontrol.com.

Нашата философия

Нашата философия се гради на два основни принципа – качество и удовлетвореност. Вярваме, че използването на качествени продукти, неимоверно допринася за предлагането и предоставянето на качествена услуга, която от своя страна носи удовлетвореността на нашите клиенти. От изключителна важност за нас е да осигурим 5-звездна защита от инсекти за Вашия дом или Вашия бизнес.

Оценка на компанията

Обслужване

99%

Качество

95%

Препарати

95%

Ние си разбираме от работата.
Нашият екип е изграден от най-опитните специалисти в сферата на ДДД услугите.

Управителя на фирма Инсект контрол има огромен опит в сферата на ДДД услугите, като е работил в най-големите фирми в бранша. Завършил е “Медицински университет София” и след това специализира в “УНСС”.
Нашия Ръководител ДДД е завършил курс за придобиване на правоспособност за ръководители на фирми, извършващи ДДД (ДЕЗИНФЕКЦИОННИ, ДЕЗИНСЕКЦИОННИ И ДЕРАТИЗАЦИОННИ) дейности, според изискванията на Министерството на здравеопазването и РЗИ. Завършил е “Медицински университет Варна”
И накрая, но не и по важност – нашите дезинфектори. Всеки един от тях притежава Удостоверение, което се издава на основание чл.7,ал.3 от Наредба №3 от 24.01.2015 г. на МЗ за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации.MichaelKB2_484